Cautare

4837 de rezultate pentru "ionescu gheorghe botosani" (2.77 secunde)
Secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu, apreciaza insa ca "sunt cateva necunoscute" care nu ii permit sa fie foarte optimist in ceea ce priveste evolutia economiei Chinei.
De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1.
Razvan Ionescu (fost director editorial al Adevarul, actual șef al unui proiect online dezvoltat de Cristi Burci) i-a anuntat pe angajatii Adevarul despre taierile salariale care vor urma: ... Razvan Ionescu a tinut sedinta dar precizat ca nu vorbeste dintr-o calitate oficiala in ierarhia Adevarul Holding, scrie paginademedia.ro.
Unul din liderii galeriei lui Dinamo, Mihnea Ionescu, spune ca sustinatorii echipelor de fotbal au si ei dreptul sa fie in strada. ... Se cauta un tap ispasitor pentru ceea ce s-a intamplat aseara", a declarat Mihnea Ionescu, la Realitatea TV.
Petronela Ionescu a participat recent la targul de cadouri de Martisor si de Ziua Femeii, organizat la Sala Dalles. ... Si am creat un produs exotic, dar romanesc", ne-a spus Petronela Ionescu, care s-a asociat impreuna cu sotul ei la firma care se ocupa de vanzarea acestei plante.
Octavia Geamanu a anuntat la inceputul lunii februarie ca s-a casatorit cu Marian Ionescu liderul trupei Directia 5. ... Marian Ionescu, care are o viata, o identitate, o personalitate.
Denis Ionescu a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Rochiile variaza intre 100 RON - 150 RON, bluzele intre 80 RON - 100 RON si fustele intre 80 RON - 100 RON, ne-a spus Denis Ionescu.
Avocatul lui Gigi Becali, Robert Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca a fost sambata la Penitenciarul Rahova cu doi calugari de la Muntele Athos, pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze duminica o slujba la biserica unitatii de detentie.
o parte dintre produse sunt 100% naturale, sunt procesate la rece", ne-a spus Alexandru Ionescu, Sales Manager la Laboratoarele Genna - Vivanatura. ... Vom fi prezenti cu un stand si la targul Gaudeamus", a mai spus Alexandru Ionescu.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Primele tensiuni s-au lasat observate odata cu numirea prefectilor cind au culminat in final cu dezamagirea lui Basescu fata de prefectul numit al Capitalei, Silvian Ionescu.
Poate Ionescu sa candideze, asa de capul lui, unde vrea el?
Daca Ionescu a obtinut 200 de voturi, Popescu 140, Georgescu 100 si Marinescu 60, atunci voturile lui Marinescu se impart tinand cont de exprimarea celei de-a doua preferinte - Ionescu primeste 55, Popescu 4, Georgescu 1, ceea ce il face invingator pe Ionescu, care a acumulat 255 de voturi.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
4 Iulie - Gica Popescu isi anunta candidatura la FRF Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat ca va candida la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care vor avea loc la 5 martie 2014.
Astfel, politistii pot sa intocmeasca documentatia necesara incarcerarii lui Dan Voiculescu si Gheorghe Muncinicopschi.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Referendumul intern, neoficial avand ca tema autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc a inceput, sambata, in sapte localitati din zona municipiului Sfantu Gheorghe, respectiv Arcus, Calnic, Bodoc, Valea Crisului, Olteni, Santionlunca si Malnas Bai.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
google-analytics.com